Leta i den här bloggen

fredag 24 februari 2012

20120224

 I strumpfötterna idag. ;)
Hejsan!

Idag har vi haft Rikard, Helena och Theo här på besök på fm. Theo hade köpt ett litet mjukisdjur i form av en tax till Hilma. Så himla söt han är. När Helena hade frågat vad dom skulle köpa till Hilma hade han sagt det att alla vill ha en låtsashund så det skulle hon få. :)
Han är ju lite för liten för att förstå att det är hans kusin. Men det var kul att titta på honom när han stod och kikade ner på henne när hon sov. :)

Efter det så for jag ner på stan och införskaffade mig ett par skor som är så långt ifrån Linda Holmgren man kan komma, haha... Nej men jag och Dennis var ute och gick igår med Hilma och det var ju ganska slaskigt och jag har verkligen inga bra skor. Jag körde på mina Easytone men blev ju så klart blöt om strumporna.
Mamma var här en sväng igår och då pratade vi om det, för hon hade ett par rejäla gortexkängor på sig, att jag skulle ju aldrig få för mig att köpa ett par såna, alltså ens tänka tanken att lägga så pass mycket pengar på såna skor. Ja, man är ju dum jag vet. Men så fick jag ett mess av mamma imorse att det var 30 % rea på just Gortexkängor på en av skobutikerna här och så skrev hon "om du köper så betalar jag". :)
(Ja, Emma jag vet jag är bortskämd, haha...) Det är min mamma det. Så nu har jag ett par och det känns ju kanon och det där är ju såna skor man har flera flera år.

Nu vaknar nog Hilma snart så jag ska gå ner. Imorrn kommer äntligen Sofie, Matta och Neo hit, som jag längtat. :) Besök varje dag, I like! :)

Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar